Wimper- & Browbar

Wimpers & Wenkbrauwen

Kies je ervoor om met een minimale inspanning jouw blik te upgraden, dan is het verven van je wimpers of wenkbrauwen ideaal. Je hebt namelijk onmiddellijk een meer open en sprekende uitstraling zonder de nood van make-up. 

Wil je jouw wimpers exteem voller en langer laten worden, kies dan voor wimperextensions. Op elke wimpers worden nepwimpers geplakt die je wimpers pimpen en dit zonder jouw natuurlijke wimper te beschadigen. 

Droom jij eerder van prachtige en gekrulde wimpers?  Kies voor wimperlifting waarbij je natuurlijke wimpers gelift en gekruld worden met een resultaat dat wekenlang houdt. (gemiddeld 6 weken)

 Elleebana lash lift

De wimperlifting wordt professioneel uitgevoerd  door Elleebana lash lift stylisten. Zij maken gebruik van een unieke techniek, gecombineerd met lotion en Roda om je natuurlijke wimpers te liften en voller en langer te doen lijken.

Lash lifting is een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word dus wakker met een open, frisse blik, klaar om je dag te starten!

Wat kan je verwachten van de Elleebana lash lift?

N

Laat wimpers voller en langer lijken zonder extensions

N

Gelifte wimpers tot 6 weken en mogelijk tot 8 weken

N

Minimale nazorg vereist. Zwemmen, douchen, sporten en make-up geen probleem.

N

Geschikt voor lange en korte wimpers

N

Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers

Prijslijst

Wimpers verven
30 min. - €22
Wenkbrauwen verven
20 min. - €22
Wimpers en wenkbrauwen verven
45 min. - €40
Wimperlifting + kleuring
60 min. - €67