Wimper- & Browbar

Wimpers & Wenkbrauwen

Kies je ervoor om met een minimale inspanning jouw blik te upgraden, dan is het verven van je wimpers of wenkbrauwen ideaal. Je hebt namelijk onmiddellijk een meer open en sprekende uitstraling zonder de nood van make-up.

Droom jij eerder van prachtige en gekrulde wimpers? Kies voor een wimperlifting waarbij je natuurlijke wimpers gelift en gekruld worden met een resultaat dat wekenlang houdt. (gemiddeld 6 weken)

Heb je altijd al vollere wenkbrauwen willen hebben?  Dan is de brow lamination echt iets voor jou! Bij deze trend die momenteel helemaal in is gebruiken we de aanwezige haartjes om een volle look te creëren. Kijk zeker eens naar de foto’s! 

 

 By Bexter lash & brow lift

De wimperlifting wordt professioneel uitgevoerd  door lash lift stylisten. Zij maken gebruik van een unieke techniek, gecombineerd met lotion en keratine om je natuurlijke wimpers te liften en voller en langer te doen lijken.

Lash lifting is een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word dus wakker met een open, frisse blik, klaar om je dag te starten!

Wat kan je verwachten van de By Bexter lash lift?

N

Laat wimpers voller en langer lijken zonder extensions

N

Gelifte wimpers tot 6 weken en mogelijk tot 8 weken

N

Minimale nazorg vereist. Zwemmen, douchen, sporten en make-up geen probleem.

N

Geschikt voor lange en korte wimpers

N

Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers

Prijslijst

Wimpers verven
30 min. - €22
Wenkbrauwen verven
20 min. - €22
Wimpers en wenkbrauwen verven
45 min. - €40
Wimperlifting + kleuring
60 min. - €67
Brow lamination + kleuring
60 min. - €67