Waarom je ook thuis moet peelen en een maskertje moet leggen…

22/03/2021

Waarom je ook thuis moet peelen en een maskertje moet leggen…

Zoals velen onder ons hebben we allemaal last van een wat meer gevoelige huid dan voordien, de mondmaskers doen geen goed aan onze huid.  Aangezien we ze nog een heel tijdje zullen moeten dragen, kunnen we er maar beter het beste van maken en extra zorg dragen voor onze huid, het is tenslotte het grootste orgaan van ons lichaam en wordt al eens vergeten!

Even een theoretisch stuk…

Onze huid heeft nood aan lucht, ze ademt ook. Door het mondmasker wordt onze neus en een groot stuk van de wangen bedekt. Je zal het misschien zelf al gemerkt hebben dat je wangen wat roder zien dan normaal of je last hebt van acne op je kin? Dit is heel normaal, iedereen heeft er last van op dit moment! Ook de dode huidcellen blijven wat langer op de huid en dit is net wat we willen vermijden. Doordat er een te veel aan dode huidcellen blijft liggen op onze huid, krijgen we last van onzuiverheden en acne. Onze poriën zien er grover uit maar ook donkerder, dit zijn de onzuiverheden die in de poriën blijven zitten.

Voor de dames, heren en kids die al kennis hebben gemaakt met ons nieuw huidanalyse toestel: jullie weten al wat er komt als ik het woord porphyrinen uitspreek. Dit zijn bacteriën die we al vanaf onze geboorte in onze onderste huidlaag hebben. Het is normaal en gezond om een basis te hebben maar is er een te grote hoeveelheid van, dan hebben we een probleem en kan er acne ontstaan! De bacterie leeft van vetzuren in onze talg met als gevolg dat als we onze huid niet elke dag goed reinigen en een peeling gebruiken tegen de vetten en het overtollige talg, dit meer kan worden. Een peeling gaat altijd extra diep in de huid om alle onzuiverheden te verwijderen! De ideale bestrijder tegen porphyrinen dus.

Ik zet hier voor jullie 2 peelings op een rij:

 1. Biophyto Herbal Complex: een superkrachtige peeling op basis van medicinale planten en kruiden. Deze peeling gaat ontstekingen tegen en zorgt voor een effectieve détox van de huid! We raden deze aan voor iedereen: jong of oud, elk huidtype kan deze gebruiken.

 2. Muse Illuminating Gommage: een comfortabele, diep exfoliërende peeling. Er zitten extracten van bloemen in zoals het korenbloemextract wat de huid doet opleven en het parsley extract dat er voor zorgt dat de huid een mooie glow krijgt en dode huidcellen verwijdert. Deze raden wij aan voor vrouwen vanaf 20 jaar omdat we hier al beginnen werken op een sterke anti-aging!

Christina Cosmeceuticals Herbal Complex en illuminating gommage

Maar…

Wat super belangrijk is en wat vaak vergeten wordt, is dat je een peeling altijd moet combineren met een masker. Je moet het zien als een power-duo! Een peeling is iets wat de huid doet schrikken en de huid aanwakkert, daarom dat we vaak rood kunnen zien na een peeling. De doorbloeding wordt gestimuleerd en onze poriën voelen gereinigd. Daarna is het ideaal om de huid terug te kalmeren met een masker, niet zomaar een masker hoor. Maskers zijn krachtige anti-agers en voedingscrèmes die onze huid een langdurige uitgeruste look geven. Er zitten specifieke bestanddelen in die de huid gezonder en beter maken! Ik bespreek er drie met jullie vandaag.

 1. Unstress Replenishing Mask: een ultra kalmerend masker dat tegelijkertijd zorgt voor een regeneratie van de huid met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten! Dit masker breng je ‘s avonds aan voor je gaat slapen en laat je een hele nacht lekker inwerken om s’ochtends wakker te worden met een huid die voorbereid is tegen stress en schadelijke stoffen. Dit masker raden wij aan voor iedereen maar vooral mensen met een gevoelige huid vanaf 20 jaar!
 2. BioPhyto Zaatar Mask: een masker dat irritaties aanpakt en beschadigingen herstelt. Het is gemaakt op basis van plantaardige en innovatieve stoffen die een medicinale werking hebben. Onze Zaatar Mask mag iedereen gebruiken!
 3. Château de Beauté Vino Glory Mask: een krachtige anti-ager op basis van anti-oxidanten en extracten uit wijndruiven. Het hydrateert, verfijnt rimpels en maakt de huid egaal en zacht. Een ideaal masker voor vrouwen vanaf 30 jaar die een zuivere huid willen en op anti-aging willen werken.
  Christina Cosmeceuticals peeling en masker

  Alleen maar voordelen dus bij dit power-duo:

  – zuiverend
  – exfoliërend – anti-aging
  – verzachtend – hydraterend – herstellend -…

  Wil jij graag meer informatie over welke peeling en masker er nu bij jou past?
  Kom snel langs voor een huidanalyse met aangepast advies voor een stralende huid! Neem je na een huidanalyse drie producten van Christina mee naar huis, dan is de huidanalyse volledig gratis!


  Boek je afspraak online via onze website of bel even op ons nummer: 0499/77.00.74

  Wij hopen jullie snel te zien, huidvriendelijke groetjes Karen & Nanou

  De pakketten:

  We stelden zowel een pakket op voor:

  – De wenkbrauwen

  – De ogen

  – Het contouren en highlighten

  – Gelaat 

   

  Je krijgt er naast de korting ook 3 geschenken bij:

  – Een tasje van Pupa Milano

  – Een gratis beautyblender

  – Een bon voor een gratis testbeurt voor het bepalen van de kleuren van je foundation.