Waarom we een pre- cleanser nodig hebben

29/10/2021

Waarom we een pre-cleanser nodig hebben

Onze zoektocht naar een betere huid blijft verder gaan. Wat hebben we nodig om onze huid te doen stralen en voeden? Hoe zorgen we het beste voor onze huid?

Vandaag willen we jullie voorstellen aan de pre-cleanser, een product dat onmisbaar is in je skincare-routine!

Net zoals we onze haren wassen met twee producten: shampoo en conditioner, hebben we ook voor de huid twee reinigingsproducten nodig. Dit om optimale resultaten te krijgen en te genieten van een propere huid!

De pre-cleanser van InClinic is op basis van jojoba-olie, een fijne textuur die gemakkelijk is in gebruik, cruelty-free en vegan! Jojoba-olie maakt de huid niet alleen schoon maar ook zacht en glad. Het hydrateert en voedt de huid. De pre-cleanser zit vol met goede ingrediënten: botanische stoffen, antioxidanten etc. Kortom, dé ideale starter voor je routine.

Maar wat is nu juist het belang van zo’n pre-cleanser?

Wel, onze huid kan nood hebben aan een extra reinigings factor. Vaak is één reiniger niet genoeg, de huid moet genoeg proper zijn om onze serums en crèmes te laten inwerken. Wanneer we reinigen met een pre-cleanser én een reiniger, zijn onze poriën optimaal zuiver. Geen enkel vuiltje valt dan nog te bespeuren. Dat is wat de pre-cleanser doet, de huid klaarstomen op de routine en al zo veel mogelijk vuil uit onze poriën halen. Perfect om onzuiverheden te verwijderen en vermijden.

De pre-cleanser is op oliebasis. Dit wilt zeggen dat, in combinatie met onze huid waarvan de talg ook een “olie” is, deze samen goed kunnen oplossen! Een ideale combi! Een pre-cleanser moet dus op oliebasis zijn om effectief te kunnen werken. Wat ook heel belangrijk is, is dat je je handen niet nat maakt bij het reinigen en je gezicht ook niet, net om die oplossing te behouden. Bij het afnemen gebruik je ook maar een klein beetje water, bijvoorbeeld een vochtig, uitgewrongen washandje, om je gezicht af te vegen.

Hoe gebruik je de pre-cleanser?

Pomp 2 keer een beetje in je handen. Wrijf het product in op je gezicht en reinig grondig. Neem een washandje of sponsje, maak dit vochtig maar wring het goed uit! Ga hiermee over je gezicht en neem het product af. Ga verder met je andere reiniger.

Heb je meer vragen over de pre-cleanser? Of ben je overtuigd en kan je niet wachten om eentje te komen halen?

Met huidvriendelijke groetjes, Karen & Nanou

 

Huid uit balans

De pakketten:

We stelden zowel een pakket op voor:

– De wenkbrauwen

– De ogen

– Het contouren en highlighten

– Gelaat 

 

Je krijgt er naast de korting ook 3 geschenken bij:

– Een tasje van Pupa Milano

– Een gratis beautyblender

– Een bon voor een gratis testbeurt voor het bepalen van de kleuren van je foundation.