Hoe gaat het met Marlies na PowerSlim?

06/05/2021

PowerSlim getuigenis

Een tevreden klant aan het woord

Ontdek PowerSlimOntdek PowerSlim

Hoe is het ondertussen met Marlies?

Powerslim getuigenis

Het gaat nog steeds goed…
In januari had ik mijn doel bereikt…10 kilo’s lichter. Wauw, wat voelde ik me goed!  Die ene jeans/rok stond me weer veel beter. Weg met die vetrollen 😊
Maar dan begon het…het gezonde eetpatroon volhouden. Dit werd een uitdaging.

Ik kon kiezen hoe ik mijn verdere levensstijl ging verder zetten. Daarom koos ik er voor om twee dagen in de week een Power Slimdagje in te voeren. Deze dagen hou ik me strikt aan het dieet en gebruik ik tot op vandaag de tussendoortjes van Power Slim.
De andere dagen kies ik mijn tussendoortjes uit de winkel: een handvol noten, proteïne repen van special K, magere yoghurt, een hardgekookt ei,… Dit in combinatie met twee keer per week lopen en een keer per week een workout gaat prima!! Ik behoud mijn gewicht en kan zo nu en dan eens zondigen. Mijn zondig momentjes zijn vaak in het weekend. Dan spreek ik al eens af met vrienden in de tuin om te aperitieven of het gebeurd wel eens dat we een frietje gaan halen.

Gaat het week na week steeds goed? Neen. Ik heb wel al eens een week gehad waarin ik twee kilo’s was bijgekomen. Toen was ik echt geschrokken en teleurgesteld, maar dat kon ik enkel mezelf verwijten. Ik wist dat ik me die week te veel gepermitteerd had, dus dat moest ik dan maar uitzweten. Door er terug enkele dagen weer volledig voor te gaan en me te houden aan mijn gezonde voedingspatroon, zag ik die kilo’s gelukkig ook weer verdwijnen.
Het is zeker niet altijd gemakkelijk, maar weet je wat mij het meest motiveert en bij de pinken houdt? Elke ochtend op de weegschaal gaan staan. Zo hou ik mijn gewicht goed in het oog en beslis ik wat ik die dag ga doen…een Power Slimdagje of niet.

Ik was trouwens heel blij om te horen dat ik zoveel mensen over de streep heb geholpen met mijn verhaal in januari. Hopelijk houden jullie het net zo goed vol als mij en bereiken jullie je doel.
En zit je toch even met een dipje en voel je dat je wilt opgeven? Contacteer dan meteen Karen, onze TOP coach! Zij zal je wel weer motiveren! Succes!

Wil je ook graag werken aan een gezonde levensstijl? 

Veelgestelde vragen over PowerSlim

Is PowerSlim een dieet met shakes?

Nee, je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod aan producten zoals tussendoortjes, dranken, pasta, soepen (…) PowerSlim zijn geen shakes maar koolhydraatarme producten. Die zijn even lekker als ‘normale’ voeding, maar bevatten gewoonweg minder koolhydraten en meer eiwitten.

Kan ik de producten aankopen zonder coaching?

Nee, dat is niet mogelijk. De coaching is echt een belangrijk onderdeel van je programma: we volgen je wekelijks op en sturen bij indien nodig. We geven je ook tips & tricks zodat je het programma zonder enige moeite volhoudt. Deze wekelijkse opvolging kan ook gewoon online tijdens de lockdown.

Waarom zijn de producten koolhydraatarm?

Koolhydraten zijn korte of lange ketens van aaneengeschakelde suikerdeeltjes. De korte ketens doen je bloedsuikerspiegel snel stijgen. Dat zorgt voor een continu hongergevoel, een slap en futloos gevoel… Wanneer je koolhydraatarm eet, gaat je lichaam op zoek naar een andere bron van energie, en schakelt het over op vetverbranding.

 

Hoeveel kost het programma?

PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

Klaar voor verandering? Neem contact op

De pakketten:

We stelden zowel een pakket op voor:

– De wenkbrauwen

– De ogen

– Het contouren en highlighten

– Gelaat 

 

Je krijgt er naast de korting ook 3 geschenken bij:

– Een tasje van Pupa Milano

– Een gratis beautyblender

– Een bon voor een gratis testbeurt voor het bepalen van de kleuren van je foundation.