-10 kg met Powerslim: ontdek de ervaring van een PowerSlimmer

28/05/2021

Wat vinden klanten van PowerSlim?

Een tevreden klant aan het woord

Ontdek PowerSlimOntdek PowerSlim

Het resultaat van een klant (-10kg) 

Powerslim getuigenis: ervaring klant

Wat vinden PowerSlimmers nu eigenlijk van het programma? We delen graag hun ervaringen met jou, daarom stelden we enkele vragen aan één van onze PowerSlimmers.

Wat is de reden dat je begonnen bent met Powerslim?

Met de corona crisis merkte ik dat ik meer en meer het thuis gezellig wou maken en dat ging dan samen met een aperitiefje maar zeker en vast ook hapjes, maar de kilo’s bleven dan ook niet weg natuurlijk.

Hoe verliep je traject?

Het ging veel vlotter dan ik dacht, ik startte met het test pakket en ik dacht ik probeer dit even en dat zal wel niets voor mij zijn maar ik was verbaasd dat het eigenlijk wel iets voor mij was.

 

Kwam je eerste gedachte over PowerSlim overeen met hoe je nu over PowerSlim denkt? 

Nee zeker en vast niet, ik dacht echt dat ik dat niet zou kunnen volhouden, maar dat was helemaal verkeerd . Met de 6 eetmomenten had ik ook nooit honger en er zijn veel lekkere tussendoortjes die ik dan als beloning nam met mijn koffie in de namiddag en dan ook geen drang had naar andere zoete snacks. Ik ben op aanraden van mijn coach gestopt met canderel in mijn koffie te doen en hierdoor is mijn drang naar zoete snacks ook weg.

(Indien je al eerdere afslankpogingen hebt ondernomen) Vind je powerslim meer haalbaar dan een ander dieet ? en waarom?

Het is zeker en vast beter haalbaar omdat door hun producten je steeds alles bij de hand hebt, het is ook makkelijk mee te nemen voor onderweg dus je komt niet in de verleiding om te snacken onderweg omdat je steeds de honger voor bent dan.

Was voor jou Powerslim een haalbaar traject?

Zeker en vast, en ik ben zo blij met mijn resultaat.

Is jouw voedingspatroon na Powerslim hard veranderd?

Ja ik eet nu nog altijd veel minder koolhydraten en ik maak mijn weekplanning voor de hele week met veel verschillende gerechtjes uit het kookboek van Powerslim.

Was de begeleiding goed? 

Ik kon steeds op de raad van Karen rekenen, ook via berichtjes. Ik had een moeilijk moment en toen stuurde ik alle dagen naar Karen een berichtje met mijn dagmenu om te kijken wat ik mis deed. Ook de complimentjes die ze geeft maken je zelfzeker.

Zou je begeleiding aan andere aanraden bij afslanken en waarom?

 Ja want ik denk dat veel mensen denken dat het niet voor hen is en dat het niet vol te houden is maar voor mij is dit het beste dieet dat ik ook gedaan heb en ook dat ik zeker kan volhouden, je leert er ook andere eetgewoontes en de opvolging helpt je ook.

Welk product is voor jou een topper? 

Chunk reep, de vanille en chocoladepudding en de ready to go drankjes.

Hoe voel je u nu na het behalen van je doel?

Ik voel mij supergoed, ik had voor deze nieuwe levenswijze heel veel last van mijn maag en darmen maar dit zijn allemaal klachten die weg gevallen zijn doordat ik nu anders eet , ik kan het echt aan iedereen aanraden!!!

Wil je ook graag werken aan een gezonde levensstijl? 

Veelgestelde vragen over PowerSlim

Is PowerSlim een dieet met shakes?

Nee, je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod aan producten zoals tussendoortjes, dranken, pasta, soepen (…) PowerSlim zijn geen shakes maar koolhydraatarme producten. Die zijn even lekker als ‘normale’ voeding, maar bevatten gewoonweg minder koolhydraten en meer eiwitten.

Kan ik de producten aankopen zonder coaching?

Nee, dat is niet mogelijk. De coaching is echt een belangrijk onderdeel van je programma: we volgen je wekelijks op en sturen bij indien nodig. We geven je ook tips & tricks zodat je het programma zonder enige moeite volhoudt. Deze wekelijkse opvolging kan ook gewoon online tijdens de lockdown.

Waarom zijn de producten koolhydraatarm?

Koolhydraten zijn korte of lange ketens van aaneengeschakelde suikerdeeltjes. De korte ketens doen je bloedsuikerspiegel snel stijgen. Dat zorgt voor een continu hongergevoel, een slap en futloos gevoel… Wanneer je koolhydraatarm eet, gaat je lichaam op zoek naar een andere bron van energie, en schakelt het over op vetverbranding.

 

Hoeveel kost het programma?

PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

Klaar voor verandering? Neem contact op

De pakketten:

We stelden zowel een pakket op voor:

– De wenkbrauwen

– De ogen

– Het contouren en highlighten

– Gelaat 

 

Je krijgt er naast de korting ook 3 geschenken bij:

– Een tasje van Pupa Milano

– Een gratis beautyblender

– Een bon voor een gratis testbeurt voor het bepalen van de kleuren van je foundation.