Vijf redenen waarom je met PowerSlim gezond gewicht verliest

17/08/2020

 1. Je hebt nooit honger

  Als je met PowerSlim start, dan hoef je echt niet op sla en tomaten te leven. Het assortiment van PowerSlim bestaat uit lekkere koolhydraatarme maar eiwitrijke producten, die eiwitten zorgen ervoor dat je een verzadigd gevoel hebt. Dat wil dus zeggen dat je geen honger hebt gedurende de dag!

  Trouwens: met PowerSlim eet je 3 hoofdmaaltijden en 2 à 3 tussendoortjes per dag, als dat niet genieten is?

 2. Keuze uit superlekkere producten

  Ik vertelde je al dat je niet op sla moet leven, want je hebt keuze uit een gigantisch aanbod producten. Denk aan croissants, pannenkoeken, koekjes, verschillende dranken, desserts… Nu hoor ik je al denken: “een croissant of pannenkoeken, dat is toch niet gezond?” Toch wel, want PowerSlim ontwikkelde speciale koolhydraatarme producten: die zijn even lekker, maar bevatten simpelweg minder koolhydraten. Je kan dus nog steeds genieten van een croissantje, en dat op een verantwoorde manier. 🙂

 3. Je kan het gemakkelijk combineren met je druk gezinsleven

  s’ Avonds samen aan tafel eten, niets fijner dan dat. Maar hoe doe je dat dan, als jij koolhydraatarm eet en de rest van het gezin niet? Eigenlijk is dat helemaal niet moeilijk: je kan de koolhydraten voor jezelf weglaten, of maak voor jou een koolhydraatarm alternatief. Stel dat er pasta op het menu staat: kook voor je gezin gewone pasta en kook voor jezelf de PowerSlim versie. Pasta, pizza, rijst, puree, wraps: we hebben voor alles een alternatief! Op die manier kan je toch gezellig met je familie genieten van een lekkere maaltijd, zonder de koolhydraten.

 4. Je coach staat je altijd bij, daardoor hou je het gemakkelijk vol

  We hebben allemaal wel eens momenten waarop we ons minder goed in ons vel voelen. Weet dat je PowerSlim coach er altijd voor je is. Tijdens de opvolging bespreken we wat er minder goed gegaan is, hoe het met je gaat, welke problemen je ondervindt… Daarnaast geef ik je graag tips voor specifieke situaties: denk aan vakanties, wanneer er een restaurantbezoekje op de planning staat,… We hebben voor elke situatie een gepaste oplossing zodat je toch nog volop kan genieten.

 5. We leren je gezonde gewoontes aan waardoor je jouw resultaat behoudt

  Het nadeel van veel diëten? Je speelt die extra kilo’s snel kwijt, maar als je stopt met het dieet kom je snel terug aan. PowerSlim is eigenlijk geen dieet maar een levensstijl waarbij je de juiste keuzes leert maken. We leren je alles over een gezond eetpatroon zodat je na het programma van PowerSlim op gewicht blijft en zelf de juiste keuzes kan maken. 

Ben je klaar om met mij aan gezond gewichtsverlies te werken?

Neem contact met me op of maak je afspraak gemakkelijk online.

Meer informatie vind je ook hier: POWERSLIM

De pakketten:

We stelden zowel een pakket op voor:

– De wenkbrauwen

– De ogen

– Het contouren en highlighten

– Gelaat 

 

Je krijgt er naast de korting ook 3 geschenken bij:

– Een tasje van Pupa Milano

– Een gratis beautyblender

– Een bon voor een gratis testbeurt voor het bepalen van de kleuren van je foundation.