PS. food & lifestyle getuigenis van een tevreden klant

BLOG

PS. food & lifestyle getuigenis van een tevreden klant

Ik kan je 101 redenen geven waarom ik zo'n fan ben van PS. food & lifestyle, maar ik laat liever tevreden klanten aan het woord. Ze vertellen je maar al te graag hoe zij het programma ervaren. Vandaag deelt Sonia haar verhaal met jou. 


"Al jaren heb ik last van overgewicht, ik heb in het verleden vele dieetprogramma’s gevolgd, maar na een tijdje zaten die kilo’s er terug weer aan. 


Totdat ik in februari van mijn dochter hoorde over haar powerslim-ervaring en ik haar behaalde resultaat zag. Toen dacht ik: dit wil ik ook wel eens proberen! Toen ben ik opzoek gegaan naar een powerslim-coach bij mij in de buurt en maakte ik een afspraak. Ik keek echt uit naar mijn eerste afspraak, maar dan kwam het coronavirus. Gelukkig kon mijn afspraak nog juist voor de lockdown door gaan en nam ik een starterspakket mee. Wat was ik blij dat ik kon starten, ben gestart op de dag dat we met z’n allen in lockdown moesten ( ik zal het nooit vergeten ) het was 18 maart 2020.


Ik en mijn powerslim-coach Karen hadden afgesproken dat we wekelijks telefonische contact zouden  hebben.  Per email stuurde ik een foto door van mijn weegschaal zo kon zij mijn gewicht in het oog houden . Het wekelijks gesprek ging heel vlotjes en gaf me ook telkens een duwtje in de rug om mee door te gaan. Ze zorgde ook wekelijks voor de aanvulling van mijn producten, zo kon ik mijn dieet  verder zetten. 


Tot op de dag van vandaag ben ik 23 kilo vermagerd en heb ik absoluut nog geen spijt gehad van deze beslissing ! Ik had nooit gedacht dat dit dieet zo vlotjes ging gaan , het is een ander manier van eten, maar heel goed vol te houden .Er zijn zoveel lekkere producten  hun maaltijden ,de muesli, de repen en noem maar op ,mijn toppertje is alvast de melkchocolade shunk en dit bij een lekkere koffie, heerlijk .Er is genoeg variatie te vinden zowel op de site als hun recepten in hun kookboek. 


En het leuke is dat je 6 keer per dag mag eten, ik loop nooit meer met een hongergevoel rond.


Wat het leuke is dat je veel mooie complimentjes krijgt en dat motiveert om verder te doen. 

Ik heb er vertrouwen in dat me dit gaat lukken."


Dankjewel voor jouw mooie feedback Sonia! 


Wil je ook graag starten? Meer informatie vind je hier, of neem contact met me op: elegantia@telenet.beBoek je info moment