Gelaatsverzorging/Huidverbetering/Huidverjonging

Alles start met een huidanalyse

Heb jij altijd al willen weten hoe het met je huid gesteld is? Wat er nu juist allemaal verstopt zit in je huidlagen? Met ons innovatief huidanalyse toestel kunnen we alles zien en zo kijken hoe wij jou kunnen helpen bij huidproblemen!

Hoe werkt het? 

We nemen in 20 seconden verschillende foto’s van je huid onder 3 soorten belichting. In deze foto’s worden de volgende huidproblemen zichtbaar: 

  • Fijne en grove poriën
  • Algemene vlekken en plekjes
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidtextuur verbetering
  • UV Porfyrine 
  • UV Pigmentatie
  • UV Vochtmeting
  • Gevoelige gebieden in het gelaat
  • Hyperpigmentatie
  • Zonneschade

Is het je eerste bezoek aan ons instituut? Dan kan je kiezen voor een huidanalyse + gelaatsverzorging op maat van je huid.

 

huidanalyse Elegantia Herent

Christina Cosmeceuticals: ons verzorgingsmerk

Christina Cosmeceuticals

Christina Cosmeceuticals is ons doeltreffend merk voor huidverbetering, we kunnen elk huidprobleem aanpakken! Wij kiezen voor verbetering en niet gewoonweg verzorging.

Christina IT JUST WORKS -> de slogan die 100% past bij dit merk.

Christina Cosmeceuticals gaat zelfs de meest uitdagende huidproblemen aanpakken op een zeer effectieve & doeltreffende manier. Vb: Acne, pigmentvlekken, huidverslapping, gevoelige huid, rimpels, etc. Zit jij met huidproblemen zoals deze? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij Christina gaan ze voor de Clean Chemistry of Green Chemistry = het gezondste voor onze huid:

N

SLS vrij

N

Propylene Glycol vrij

N

Parabenen vrij

N

EDTA vrij

N

Petrolium vrij

N

VEGAN

N

Kleurstoffen vrij

Ontdek de

huidverbeterende en -verjongende lijnen:

Biophyto gelaatsverzorging

Deze lijn is speciaal voor de huid dat een detox nodig heeft! Op basis van planten en kruiden word je huid volledig gezuiverd. Door deze ingrediënten kunnen we je huid ontgiften, herstellen, een boost geven, de cellulaire activiteit versterken en nog zo veel meer. Deze behandeling is dus zeker geschikt voor: rimpels weg te werken, hydratatie te geven, een ongezonde huid te behandelen, verstopte poriën te zuiveren etc. Biophyto is ook geschikt voor het behandelen van tieners en mannen.

Unstress gelaatsverzorging

Een heel gamma vol producten om jouw huid terug in balans te brengen. Huidschade zoals irritaties, stress, roodheden, ontstekingen pakken we aan door middel van producten met ingrediënten zoals probiotica, vitamines en bioactieve stoffen! Naast huidschade pakken we ook de veroudering onder handen. Heb je een gevoelige huid? Dan is deze verzorging wat jij nodig hebt!

Comodex gelaatsverzorging

De Comodex behandeling is ontwikkelt voor acne huiden, het pakt zowel de interne en externe oorzaken aan van een vette en onzuivere huid. Zo wordt de schadelijke cyclus van verstopping, besmetting en inflamatie doorbroken die de huid irriteert en uiteindelijk beschadigt. De beste resultaten worden behaald met de passende homecare producten.

Illustrious gelaatsverzorging

Een jonge een vlekkeloze huid voor iedereen. De verzorging voor pigmentvlekken! Vanaf de eerste toepassingen een stralender uiterlijk. Het vermindert en egaliseert de bestaande pigmentvlekken, voorkomt de vorming van nieuwe vlekken door het in balans brengen van de melaninesynthese processen in de huid. Deze behandeling gaat de tonus en glow van de huid herstellen. Tenslotte vermindert het ook fijne lijnen en rimpels.

Muse gelaatsverzorging

De anti-aging verzorging voor jonge vrouwen vanaf 20 jaar. Muse speelt in op de noden van de huid: het herstelt de huidbarrière, verhoogt het hydratatiepeil, geeft een langere levensduur van de cellen en laat de huid stralen! Je krijgt een gladde, elastische en gezonde huid. Op basis van plantenextracten en rozenblaadjes blijft je huid beschermt tegen tekens van veroudering. 

Chateau gelaatverzorging

Château de Beauté belooft de huid een hernieuwde jeugd, waarbij ze zichtbaar mooier wordt na elke toepassing. Deze lijn bestaat uit antioxidanten, biologische zuren, peptides, hyaluronzuur en vitamines. Het collageen en elastinematrix worden versterkt, er is aanmaak van nieuwe huidcellen voor een verjongende huidactiviteit. De ideale anti-age behandeling voor mensen met een rijpere huid vanaf 40 jaar.

Rose de Mer

Rose de mer is een 100% natuurlijke professionele peeling, uniek in zijn soort. Met een combinatie van specifiek geselecteerde marineplanten, mineralen en zouten peelt de Rose de mer de huid zeer actief en minimaal invasief. Met deze peeling wordt de collageenproductie verhoogd en huidproblemen worden gecorrigeerd. De doorbloeding in de huid en de zuurstoftoevoer gaan verbeteren. Rimpels en lijnen verminderen en de huid wordt gelift.

Wish gelaatsverzorging

De anti-age behandeling voor de rijpere huid is speciaal ontwikkeld voor dames die de menopauze doormaken of er al voorbij zijn. Dankzij de combinatie van peptiden, vitamines en andere actieve stoffen wordt je huid steviger, gladder en gerevitaliseerd! Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen.

HydraFacial: de beste huid van je leven

HydraFacial is dé behandeling die we kunnen personaliseren op basis van jouw wensen en noden. We starten met een diepe reiniging en peeling, en sluizen essentiële stoffen in zoals antioxidanten en peptiden, voor bescherming en een wondermooie glow. Voor meer informatie, lees hier verder.

Microneedling mesotherapie:

transformeer je huid met de mesotherapie!

De Meso microneedling pen heeft een naaldkop met 12 steriele micronaaldjes die op diepte in te stellen zijn. Met deze naaldjes wordt de huid oppervlakkig geperforeerd, hierdoor wordt in de huid een “reparatie” proces in gang gezet waarbij glad collageen wordt aangemaakt.​ 

Dit type collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en dat rimpeltjes en fijne lijntjes minder diep worden. Ook wordt de huidstructuur verbeterd. Het resultaat kan worden geoptimaliseerd door het gebruik van Retinol en Hyaluronzuur in serumvorm, retinol is de brandstof voor het aanmaken van collageen en zorgt dat de er meer collageen wordt aangemaakt bij de “reparatie” en dat zorgt voor een mooier resultaat.  ​

Hyaluronzuur zorgt voor het vasthouden van vocht in de huid en verminderd daarmee ook rimpeltjes en zorgt voor een stevigere en vollere huid. De behandeling met de Meso microneedling pen kan op sommige gebieden iets gevoelig zijn maar wordt in de meeste gevallen goed verdragen.

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het een aantal weken voor het resultaat zichtbaar wordt en om een optimaal resultaat te verkrijgen zijn meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen is een optimaal resultaat te bereiken in gemiddeld 6 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken.  ​

Deze behandeling is te combineren met andere schoonheidsbehandelingen maar ook te boeken als losse behandeling. Na de eerste reeks behandelingen is het aan te raden om minimaal 4 keer per jaar een Meso microneelding behandeling te herhalen om het resultaat vast te houden. Indien de behandelingen op de juiste manier worden uitgevoerd in combinatie met de juiste verzorgingsproducten geeft deze behandeling de best mogelijke huidverbetering zonder chirurgische ingrepen.  ​

Littekenbehandeling

Naast het verminderen van rimpels en het optimaliseren van de huidstructuur kan de Meso microneedling pen ook worden gebruikt voor de behandeling van littekens. Afhankelijk van of het soort litteken (Atrofisch of Hypertrofisch) wordt de frequentie van de behandeling bepaald en kan de zichtbaarheid van de littekens sterk worden verminderd. De gemiddelde behandelfrequentie ligt tussen de 2 en 4 weken. Goed behandelbare littekens zijn: acne- littekens , snijwond-littekens en striae.

Coolifting

Deze beautygun is dé concurrent van botox en fillers. Een gezonde manier van anti-aging!

De Coolifting zorgt voor intense huidverjonging, het gaat je huid liften zodat je die facelift niet hoeft te doen!

Het is dus de meest snelle en efficiënte behandeling van deze tijd om gevolgen van huidveroudering tegen te gaan.

Hoe werkt het?

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

Wat zijn de resultaten?

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

Prijslijst

We raden ook aan bij het maken van een afspraak (indien u nog niet eerder een gelaatsverzorging hebt laten doen bij ons) eerst voor de behandeling -> huidanalyse + gelaatsverzorging te gaan. Zo kunnen we de huid grondig bekijken en samen kijken welke problemen u wil aanpakken. Daarna gaan we samen een behandelplan opstellen.

Huidanalyse + gelaatverzorging
90 min. - €81

Dit altijd boeken indien je voor het eerst komt voor een gelaatsverzorging!

Huidanalyse + Forever Young
120 min.- €135
Hydra fusion pro - pro behandeling
75 min. - €87
Hydra fusion pro - vip behandeling
75 min. - €97
Comodex gelaatverzorging
75 min. - €81

Een gelaatsverzorging voor acne huiden.

Unstress gelaatverzorging
90 min. - €99

Ideaal voor de gevoelige huid, roodheden, jeuk, irritaties, ontstekingen, stress, etc.

Illustrious gelaatsverzorging
75 min. - €87

De verzorging om pigmentvlekken te verminderen.

Biophyto gelaatverzorging
75 min. - €81

De detox behandeling voor je huid, ook ideaal voor mannen!

Muse gelaatsverzorging
75 min. - €87

Een anti-aging behandeling vanaf 20 jaar. 

Chateau de beauté
45 min. - €81

Een krachtige anti-aging gelaatsverzorging op basis van wijndruiven.

Rose de mere peeling
60 min. - €135

De 100% natuurlijke peeling die je huidproblemen gaat aanpakken (verouderende huid, hyperpigmentatie, acne, striemen, etc.).

Wish gelaatsverzorging
90 min. - €115

De anti-age behandeling voor vrouwen vanaf de menopauze.

Coolifting
30 min. - €85
Mesoline microneedling
60 min. - €130
Dermaplaning
45min. - €85
Coolifting + led verlichting
50 min. - €105
Forever Young
90 min.- €135

Ideaal als je aan huidverjonging wil werken.