Gelaatsverzorging/Huidverbetering/Huidverjonging

Alles start met een huidanalyse

Met dit innovatieve huidanalyse- toestel kijken we in je diepere huidlagen en is het mogelijk huidproblemen op te sporen nog voor ze zichtbaar worden.  Hierdoor weet je direct wat de conditie is van je huid en kunnen wij je persoonlijk adviseren over de juiste producten en behandelingen. 

Hoe werkt het? 

We nemen in 20 seconden verschillende foto’s van je huid onder 3 soorten belichting. In deze foto’s worden de volgende huidproblemen zichtbaar: 

  • Fijne en grove poriën
  • Algemene vlekken en plekjes
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidtextuur verbetering
  • UV Porfyrine 
  • UV Pigmentatie
  • UV Vochtmeting
  • Gevoelige gebieden in het gelaat
  • Hyperpigmentatie
  • Zonneschade

Is het je eerste bezoek aan ons instituut? Dan kan je kiezen voor een huidanalyse + gelaatsverzorging op maat van je huid.

 

huidanalyse Elegantia Herent

Christina Cosmeceuticals: ons verzorgingsmerk

Christina Cosmeceuticals

Christina Cosmeceuticals Is onze doeltreffende lijn waarmee we elk probleem gaan aanpakken. We streven naar huidverbetering en niet de standaard gelaatsverzorging!

Christina IT JUST WORKS -> de slogan die 100% past bij deze lijn.

Christina Cosmeceuticals gaat zelfs de meest uitdagende huidproblemen aanpakken op een zeer effectieve & doeltreffende manier. vb: Acné, pigmentvlekken, huidverslapping, gevoelige huid, rimpels, …

Bij Christina gaan ze voor de Clean Chemistry of Green Chemistry = het gezondste voor onze huid:

N

SLS vrij

N

Propylene Glycol vrij

N

Parabenen vrij

N

EDTA vrij

N

Petrolium vrij

N

VEGAN

N

Kleurstoffen vrij

Ontdek de

huidverbeterende / huidverjongende lijnen:

Biophyto gelaatsverzorging

Voor het detoxen en terug in balans brengen van uw huid. De unieke combinatie van geavanceerde wetenschap en krachtige botanische ingrediënten voor de mooiste resultaten. De BioPhyto lijn is geschikt voor het behandelen van een ongezonde huid (roken, stress, medicatie, glycatie, …), verouderde huid (rimpels, fijne lijntjes, deshydratatie, …). Deze producten balanceren en regenereren de cellulaire activiteit, herladende energie, ontgiften, herstellen en revitaliseren de huid. De natuurlijke afweersystemen van de huid worden opgebouwd, versterkt en beschermd tegen verdere schade. De huid ziet er stralend, levendig en jonger uit.

Unstress gelaatsverzorging

Unstress is een unieke lijn die huidschade (irritaties, jeuk, ontstekingen…) herstelt en tegelijk ook op anti-aging focust. De lijn is opgebouwd uit klinisch bewezen bioactieve bestanddelen en probiotica om het DNA en de celmembranen te beschermen. De huid wordt terug gezond en minder kwetsbaar.

Comodex gelaatsverzorging

De Comodex behandeling pakt zowel de interne en externe oorzaken aan van een vette en onzuivere huid. Zo wordt de schadelijke cyclus van verstopping, besmetting en inflamatie doorbroken die de huid irriteert en uiteindelijk beschadigt. De beste resultaten worden behaald met de passende homecare producten.

Illustrious gelaatsverzorging

Een jonge een vlekkeloze huid voor iedereen. Vanaf de eerste toepassingen een stralender uiterlijk. Vermindert en egaliseert de bestaande pigmentvlekken. Voorkomt de vorming van nieuwe vlekken door het in balans brengen van de melaninesynthese processen in de huid. Deze behandeling gaat de tonus en glow van de huid herstellen. Vermindert ook fijne lijnen en rimpels.

Muse gelaatsverzorging

Alp rose stam-cel en de award winnende telosense active gaan de huid beschermen en herstellen om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan en gaat de huid een jeugdige uitstraling geven. De muse behandeling gaat de huidbarrière herstellen en gaat de natuurlijke hydratatiepeil verhogen waardoor er een langere levensduur van de cellen gaat zijn. Met als gevolg een stralende, gladde, elastiche en gezonde huid. Een topper voor beginnende anti aging.

Chateau gelaatverzorging

Château de Beauté belooft de huid een hernieuwde jeugd, waarbij ze zichtbaar mooier wordt na elke toepassing. Deze lijn bestaat uit antioxidanten, biologische zuren, peptides, hyaluronzuur en vitamines. Collageen en elastinematrix wordt versterkt, aanmaak van nieuwe huidcellen voor een verjongde huidactiviteit wordt gestimuleerd. De ideale anti age behandeling voor mensen met een rijpere huid. rose de mere gelaatsverzorging: De kracht van een chemische peeling uit de natuur, met andere woorden een volledig gecontroleerde peeling en geen gebruik van zuren!!

Rose de Mer

Rose de Mer is een 100% natuurlijke professionele peeling, uniek in zijn soort. Met een combinatie van specifiek geselecteerde marineplanten, mineralen en zouten peelt de Rose de Mer de huid zeer actief en minimaal invasief. Met deze peeling wordt de collageenproductie verhoogd en huidproblemen worden gecorrigeerd. De doorbloeding in de huid en de zuurstoftoevoer verbeteren. Rimpels en lijnen verminderen en de huid wordt gelift.

Microneedling mesotherapie:

transformeer je huid met de mesotherapie!

De Meso microneedling pen heeft een naaldkop met 12 steriele micronaaldjes die op diepte in te stellen zijn. Met deze naaldjes wordt de huid oppervlakkig geperforeerd, hierdoor wordt in de huid een “reparatie” proces in gang gezet waarbij glad collageen wordt aangemaakt.​ 

Dit type collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en dat rimpeltjes en fijne lijntjes minder diep worden. Ook wordt de huidstructuur verbeterd. Het resultaat kan worden geoptimaliseerd door het gebruik van Retinol en Hyaluronzuur in serumvorm, retinol is de brandstof voor het aanmaken van collageen en zorgt dat de er meer collageen wordt aangemaakt bij de “reparatie” en dat zorgt voor een mooier resultaat.  ​

Hyaluronzuur zorgt voor het vasthouden van vocht in de huid en verminderd daarmee ook rimpeltjes en zorgt voor een stevigere en vollere huid. De behandeling met de Meso microneedling pen kan op sommige gebieden iets gevoelig zijn maar wordt in de meeste gevallen goed verdragen.

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het een aantal weken voor het resultaat zichtbaar wordt en om een optimaal resultaat te verkrijgen zijn meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen is een optimaal resultaat te bereiken in gemiddeld 6 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken.  ​

Deze behandeling is te combineren met andere schoonheidsbehandelingen maar ook te boeken als losse behandeling. Na de eerste reeks behandelingen is het aan te raden om minimaal 4 keer per jaar een Meso microneelding behandeling te herhalen om het resultaat vast te houden. Indien de behandelingen op de juiste manier worden uitgevoerd in combinatie met de juiste verzorgingsproducten geeft deze behandeling de best mogelijke huidverbetering zonder chirurgische ingrepen.  ​

Littekenbehandeling

Naast het verminderen van rimpels en het optimaliseren van de huidstructuur kan de Meso microneedling pen ook worden gebruikt voor de behandeling van littekens. Afhankelijk van of het soort litteken (Atrofisch of Hypertrofisch) wordt de frequentie van de behandeling bepaald en kan de zichtbaarheid van de littekens sterk worden verminderd. De gemiddelde behandelfrequentie ligt tussen de 2 en 4 weken. Goed behandelbare littekens zijn: acne- littekens , snijwond-littekens en striae.

Coolifting

De Coolifting beautygun is een intense anti-agingbehandeling van 30 min.

De Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit. 

De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden

Hoe werkt het?

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

Wat zijn de resultaten?

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

Prijslijst

We raden ook aan bij het maken van een afspraak (indien u nog niet eerder een gelaatsverzorging hebt laten doen bij ons) eerst voor de behandeling -> huidanalyse + gelaatsverzorging te gaan. Zo kunnen we de huid grondig bekijken en samen kijken welke problemen u wil aanpakken. Daarna gaan we samen een behandelplan opstellen.

Huidanalyse + gelaatverzorging
90 min. - €81

( dit altijd boeken indien je voor het eerst komt voor gelaatsverzorging)

Hydra fusion pro - basis behandeling
45 min. - €49
Hydra fusion pro - pro behandeling
75 min. - €87
Hydra fusion pro - vip behandeling
75 min. - €97
Comodex gelaatverzorging
75 min. - €81
voor acné huiden
Unstress gelaatverzorging
90 min. - €99
ideaal voor gevoelige huid, roodheden, jeuk, irritaties, ontstekingen, stress,…
Chateau de beauté
45 min. - €81
krachtige anti aging gelaatsverzorging
Illustrious gelaatsverzorging
75 min. - €87
pigmentvlekken verminderen
Biophyto gelaatverzorging
75 min. - €81
ook ideaal voor mannen
Muse gelaatsverzorging
75 min. - €87
anti aging
Rose de mere peeling
60 min. - €112
Coolifting
30 min. - €85
Coolifting + led verlichting
50 min. - €105
Mesoline microneedling
60 min. - €130