Slank de zomer in

Samen gaan we ervoor!

Neem contact opOntdek PowerSlim

Wil je de zomer met veel energie en zonder overtollige kilo’s starten? Doe dan mee aan de Samen Slank Challenge en voel je weer fantastisch in je vel! 

Wie ben ik en wat is PowerSlim?

Karen Juchtmans

Karen Juchtmans

zaakvoerder

Mijn naam is Karen, ik ben jouw PowerSlim coach in Herent. Een aantal jaren geleden besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik wou terug gezonder leven en mijn extra kilo’s verliezen.

Toevallig kwam ik bij PowerSlim uit: een afslankingsprogramma met lekkere, koolhydraatarme producten.  Ik weet dus als geen ander hoe het programma werkt! 

Na mijn ervaring ben ik zelf gestart als PowerSlim coach in Herent, omdat ik ook anderen wil helpen met het bereiken van een gezonde levensstijl. Via wekelijkse begeleiding zorgen we er samen voor dat jij je resultaat ook op lange termijn behoudt. 

 

In de Samen Slank Challenge gaan we er samen voor! 

Wat houdt het in?

4 weken lang tips, adviezen, motivatie,

recepten en activiteiten

Leuke extra’s

Gezamenlijk in een groep met andere PowerSlimmers

om elkaar te motiveren, inspireren en vragen te stellen (dit is niet verplicht. De begeleiding is 1-op-1, maar je kan toegang krijgen tot onze privé Facebookgroep waar PowerSlimmers elkaar extra motiveren.

Extra motivatie en ondersteuning om je doelen te behalen

Stralend de zomer in!

Start samen met een vriend/vriendin en

ontvang nog meer extra’s!

 

 

Samen Slank Challenge PowerSlim

Jouw voordelen

  • Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.
  • Je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod producten en recepten
  • Je krijgt wekelijkse begeleiding en nadat je jouw doel behaalt blijf ik je nog een jaar lang begeleiden zodat jij je resultaat behoudt. 
  • Je eet 6 x per dag, geen hongergevoel dus! 
  • Geen jojo-effect, ook op lange termijn blijven de kilo’s eraf
  • Je leert gezonde voedingskeuzes maken. 
  • Het is makkelijk integreerbaar in je gezin.
Samen Slank Challenge PowerSlim

Feedback van klanten

"Al jaren heb ik last van overgewicht, ik heb in het verleden vele dieetprogramma’s gevolgd, maar na een tijdje zaten die kilo’s er terug weer aan. Totdat ik in februari van mijn dochter hoorde over haar powerslim-ervaring en ik haar behaalde resultaat zag. Toen dacht ik: dit wil ik ook wel eens proberen!Ik en mijn powerslim-coach Karen hadden afgesproken dat we wekelijks telefonische contact zouden hebben. Per e-mail stuurde ik een foto door van mijn weegschaal zo kon zij mijn gewicht in het oog houden . Het wekelijks gesprek ging heel vlotjes en gaf me ook telkens een duwtje in de rug om mee door te gaan. Ze zorgde ook wekelijks voor de aanvulling van mijn producten, zo kon ik mijn dieet verder zetten. Tot op de dag van vandaag ben ik 23 kilo vermagerd en heb ik absoluut nog geen spijt gehad van deze beslissing ! Ik had nooit gedacht dat dit dieet zo vlotjes ging gaan , het is een ander manier van eten, maar heel goed vol te houden .Er zijn zoveel lekkere producten hun maaltijden ,de muesli, de repen en noem maar op ,mijn toppertje is alvast de melkchocolade shunk en dit bij een lekkere koffie, heerlijk .Er is genoeg variatie te vinden zowel op de site als hun recepten in hun kookboek. En het leuke is dat je 6 keer per dag mag eten, ik loop nooit meer met een hongergevoel rond.

Sonia

"Zoals steeds weer heeeerlijk ontspannen! Altijd een mini vakantie om bij Karen langs te komen: een super fijne babbel en tegelijk huidverbetering. Echt zo een fijne en vriendelijke gastvrouw in een top instituut! Bedankt voor de uitstekende huid verzorging en ik kom binnenkort nog eens terug! "

Ellen

"Hier kom je steeds blijgezind buiten, de sfeer is leuk en de resultaten zijn steeds fantastisch."

Diane

"Zo blij dat we na de lockdown weer welkom waren voor een schoonheidsbehandeling! En door de maatregelen die getroffen zijn in het salon, voelde ik me ook 100% veilig en op mijn gemak. Mijn nageltjes zien er weer perfect uit, en de gezellige babbel deed ook deugd!"het eerst enorm genoten van een zalige gelaatsverzorging!"

Elke

"Voor het eerst enorm genoten van een zalige gelaatsverzorging!"

Julie

"Karen is een heel aangenaam persoon en weet goed wat ze doet. Top!"

Fiona

"Elke behandeling is steeds top - Karen geeft je ook steeds een zeer comfortabel gevoel."

Chris

Veelgestelde vragen over PowerSlim

Is PowerSlim een dieet met shakes?

Nee, je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod aan producten zoals tussendoortjes, dranken, pasta, soepen (…) PowerSlim zijn geen shakes maar koolhydraatarme producten. Die zijn even lekker als ‘normale’ voeding, maar bevatten gewoonweg minder koolhydraten en meer eiwitten.

Kan ik de producten aankopen zonder coaching?

Nee, dat is niet mogelijk. De coaching is echt een belangrijk onderdeel van je programma: we volgen je wekelijks op en sturen bij indien nodig. We geven je ook tips & tricks zodat je het programma zonder enige moeite volhoudt. Deze wekelijkse opvolging kan ook gewoon online tijdens de lockdown.

Waarom zijn de producten koolhydraatarm?

Koolhydraten zijn korte of lange ketens van aaneengeschakelde suikerdeeltjes. De korte ketens doen je bloedsuikerspiegel snel stijgen. Dat zorgt voor een continu hongergevoel, een slap en futloos gevoel… Wanneer je koolhydraatarm eet, gaat je lichaam op zoek naar een andere bron van energie, en schakelt het over op vetverbranding.

 

Hoeveel kost het programma?

PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

Klaar voor verandering? Start de zomer gezond en vol energie!