BodySculptor

BodySculptor

BodySculptor wordt ontwikkeld in Frankrijk door artsen gespecialiseerd in de behandeling van abdominale obesitas, en wordt in de medische wereld toegepast voor de behandeling van fibromyalgie, visceraal vet, diabetes, cholesterolverlaging, lymfedrainage,…

 

Wat is BodySculptor?

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren. De onmerkbare spiercontracties zorgen voor een energieverbruik, 30 minuten BodySculptor= een verbruik van circa 650 kcal!

De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren dankzij de therapie met laag frequentie velden. Het stimuleert ook de afvoer van te veel aan vocht en afvalstoffen. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt de huid te verstevigen en verstrakken.

Ook ten aanzien van cellulitis biedt BodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel vetmassa als vochtophoping.

Eenvoudig gezegd:

BodySculptor stimuleert de afbraak van vetten meet duurzame effecten en bevordert de vetverbrandingsprocessen. BodySculptor is een toegevoegde waarde voor versteviging van de huid.

Voor wie?

Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Er zijn geen neveneffecten, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard. Dit is de perfect oplossing om je slanker en fitter te voelen.

Voor welke zones is het geschikt?

BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen.

Volgens de persoonlijke behoeften zal de BodySculptor ageren op zowel gelaat, kin, heupen, taille, armen, dijen, kuiten en knieën.

Prijslijst

Bodysculptor intake gesprek + 1 beurt
30 min. - €60
Bodysculptor 12 beurten
30 min. - €595