Een klant over haar ervaring met PowerSlim: “Na een week was ik al 2 kilo’s kwijt”

16/01/2021

PowerSlim getuigenis

Een tevreden klant aan het woord

Ontdek PowerSlimOntdek PowerSlim

Het verhaal van Marlies 

Powerslim getuigenis

Het was twee jaar geleden dat ik nog eens op een weegschaal gestaan had. Ik dacht dat ik wel enkele kilo’s bij was, maar 5 kilo?? Dat was me te veel. Wetende dat ik twee jaar geleden ook al niet echt op mijn ideale gewicht zat. Tijd voor actie dus!

Ik ging al twee maal per week intensief lopen, dus daar lag het probleem niet. Het werd dus tijd dat ik mijn eetgewoontes aanpakte (zoals mijn verslaving aan chips!)
Ik ben al jaren klant bij Elegantia en had al wel iets gehoord over Power Slim. Ik zag half november op de facebookpagina een succesverhaal verschijnen van een van haar klanten. En dat heeft me over de streep geholpen om toch eens te proberen.

 

Ik haalde mijn kennismakingspakket op en probeerde het voor drie dagen. Ik was aangenaam verrast door de variatie dat Power Slim aanbiedt. Verschillende soorten brood(jes), repen, drankjes, smoothies, pudding,…en ja, ook chips!! Wat een opluchting!
Er zaten ook shakes bij, maar die vond ik echt niet lekker. Het leuke is dat je deze niet hoeft te nemen. Je kan dus perfect zelf je eigen lekkere producten kiezen.

Na een week was ik al 2 kilo’s kwijt. Dat ging vlotjes en ik had ook helemaal geen honger. Week na week vlogen de kilo’s er af! Nu zijn we 2,5 maand verder en ben ik 10 kg kwijt.

Alles gebeurd in verschillende fases. In het begin heb je veel producten nodig, maar dat bouw je geleidelijk aan af tot dat je een gezonde levensstijl hebt aangenomen. Karen begeleidt je hier super goed in! Wekelijks stuur je een foto van je gewicht door naar haar en zo blijf je zelf ook bij de pinken. 

Ze motiveert je echt om door te bijten als je even een dipje hebt, maar dat dipje is al snel weg als je je volgende tussendoortje mag nemen…(MMMmmm).
Ik denk dat ik nu een andere verslaving heb…Power Slim! 😊

Wil je ook graag werken aan een gezonde levensstijl? 

Veelgestelde vragen over PowerSlim

Is PowerSlim een dieet met shakes?

Nee, je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod aan producten zoals tussendoortjes, dranken, pasta, soepen (…) PowerSlim zijn geen shakes maar koolhydraatarme producten. Die zijn even lekker als ‘normale’ voeding, maar bevatten gewoonweg minder koolhydraten en meer eiwitten.

Kan ik de producten aankopen zonder coaching?

Nee, dat is niet mogelijk. De coaching is echt een belangrijk onderdeel van je programma: we volgen je wekelijks op en sturen bij indien nodig. We geven je ook tips & tricks zodat je het programma zonder enige moeite volhoudt. Deze wekelijkse opvolging kan ook gewoon online tijdens de lockdown.

Waarom zijn de producten koolhydraatarm?

Koolhydraten zijn korte of lange ketens van aaneengeschakelde suikerdeeltjes. De korte ketens doen je bloedsuikerspiegel snel stijgen. Dat zorgt voor een continu hongergevoel, een slap en futloos gevoel… Wanneer je koolhydraatarm eet, gaat je lichaam op zoek naar een andere bron van energie, en schakelt het over op vetverbranding.

 

Hoeveel kost het programma?

PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

Klaar voor verandering? Neem contact op

De pakketten:

We stelden zowel een pakket op voor:

– De wenkbrauwen

– De ogen

– Het contouren en highlighten

– Gelaat 

 

Je krijgt er naast de korting ook 3 geschenken bij:

– Een tasje van Pupa Milano

– Een gratis beautyblender

– Een bon voor een gratis testbeurt voor het bepalen van de kleuren van je foundation.